Aceasta reteta este cea mai simpla din lume. Stiu ca nu sunt multi fani de sparanghel, dar crede-ma, dupa ce gusti chestia asta, o sa cauti motive sa o tot faci si sa o potrivesti in cat mai multe combinatii.
Am vazut ca se poarta bacon infasurat pe sparanghel si alte minunatii, dar eu prefer sparanghelul simplu, la care pot adauga branzeturi sau un ou posat, avocado si salata – neaparat cu putina rucola 😊. Daca esti in moodul de a manca bacon, rumenesi usor cateva felii subtiri in cuptor pe care le pui in tava cu hartie de copt, dupa care le asezi pe o farfurie frumoasa, alaturi de acest sparanghel delicios si salata care iti place (sper ca si tie iti place rucola, nu? 😊).
Revenind, iti spun acum care e treaba cu aceasta reteta:
Asa cum ti-am spus, e o treaba simpla, dureaza cateva minute sa speli si sa cureti sparanghelul si vreo 4 - 5 minute sa il gatesti. Si alte cateva minute sa il mananci.
P.S. Chiar daca e spicy, mie imi place sa il mananc si direct din tigaie.
Sa gatesti cu drag,
Loredana
Articole recente
Tiramisu sau menta in ghiveci?
Tarta cu cartofi dulci si branza de capra
Paine cu masline si branza cu mucegai
Salata cu rucola, kiwi si branza de capra
Sparanghel tras in dulceata de ardei iute
Cum sa pregatesti acasa o masa pentru un party restrans?