Imi place sa mananc avocado si il pregatesc in diverse combinatii, in functie de stare si de ce am in bucatarie. De aceasta data am facut guacamole simplu, fara ulei, dar plin de savoare.
Speli legumele si le pregatesti pentru marea intalnire intre ele 😊:
Amesteci usor legumele, dupa care adaugi zeama de la lime / lamaie, dai usturoiul printr-o razatoare fina sau prin aparatul de presat, adaugi chilli si sare.
Acum e gata. Daca vrei, mai poti adauga patrunjel tocat marunt. Daca nu, e foarte bun si asa. Il poti manca simplu, pe paine prajita data cu ulei de masline sau il poti pune in lipie, alaturi de ingredientele tale preferate. Vei avea un wrap gustos, suculent si savuros.
Sa gatesti cu drag,
Loredana
Articole recente
Tiramisu sau menta in ghiveci?
Tarta cu cartofi dulci si branza de capra
Paine cu masline si branza cu mucegai
Salata cu rucola, kiwi si branza de capra
Sparanghel tras in dulceata de ardei iute
Cum sa pregatesti acasa o masa pentru un party restrans?