In timp, am descoperit ca am o legatura frumoasa cu mancarea. Nu iti spun cat sunt de pofticioasa si cum comand la restaurant de fiecare data mancare cat pentru doua persoane 😊. Ce vreau de fapt sa iti spun, este ca inca de mica, mi-am dat seama ca am o placere deosebita sa gatesc. Imi amintesc cum invatam dupa – amiaza, iar intr-o dimineata, in clasa a 5a, nu am avut stare pana nu am facut o ciorba de legume inainte sa plec la scoala. Bine, nu erau complet fierti cartofii, nestiind ca sa pune pasta de rosii dupa ce acestia fierb 😊. Cert este ca am fost fericita nevoie mare de realizare, mai ales ca seara am mancat cu totii din ciorba gatita de mine si finalizata bineinteles de mama.
N-am lucrat intr-o bucatarie, dar mi-am dat seama ca am un simt al gustului, al combinatiilor, devenind chiar o pasiune sa descopar idei in carti de specialitate pe care sa le pun ulterior in practica. Daca iti doresti sa citesti ceva cu adevarat important in acest domeniu, de baza, nu rata cartea ‘How To Cook Everything’, de Mark Bitmann.
Ce imi propun sa gasesti in acest blog? Retete, sfaturi, idei pentru a pregati o mancare rapida, cu ce ai prin bucatarie, precum si pentru mese mai speciale, alaturi de cei dragi.
Sa gatesti cu drag,
Loredana
Arata spectaculos, iar la final pare ca avem menta in ghiveci, nu un desert. ...
O tarta minunata, care-mi pare ca se face aproape singura si zici ca a fost facuta la vreo super patiserie ...
Painea cu masline si branza cu mucegai e perfecta pentru momentele de ...
Varianta asta de creveti este pentru mine foarte potrivita atunci cand vreau sa gatesc ceva rapid si savuros ...
Imi place mult sushi si comand destul de des acasa, asa ca trebuia sa iti arat si un preparat usor de gatit, pe care il poti ...
Acest fursec merita incercat, atat pentru inedit, cat si pentru gust, iar prepararea e o joaca de copil ...
Zilele trecute a fost ziua fiului meu si m-am gandit sa iti arat ...
Din dorinta de a gati pentru sediile Little Team THE COLLEGE childcare, de a da ...