O salata foarte buna si sanatoasa, iar daca nu ai o problema ca iti ia ceva timp sa pregatesti ingredientele, atunci e momentul sa o descoperi si sa o tot pregatesti. Este potrivita sa o alaturi fripturilor de orice fel ca salata – garnitura, precum si in sandwichuri.
Amesteci intr-un bol mustarul, iaurtul, boiaua si sarea. Lasi deoparte sosul sa se odihneasca si pregatesti legumele: le speli si tai in fasii subtiri varza rosie, varza alba si chiar si marul, iar telina si morcovii le dai prin razatoarea mare.
Asezi intr-un castron legumele taiate, adaugi sosul si 2 – 3 pufuri de otet balsamic, amesteci si o asezi la masa.
Sa gatesti cu drag,
Loredana
Articole recente
Tiramisu sau menta in ghiveci?
Tarta cu cartofi dulci si branza de capra
Paine cu masline si branza cu mucegai
Salata cu rucola, kiwi si branza de capra
Sparanghel tras in dulceata de ardei iute
Cum sa pregatesti acasa o masa pentru un party restrans?